Lägenheter och bostadsrätter i Näsåker

Hitta en lägenhet i Näsåker

Annons:
I Näsåker finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Näsåker. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Näsåker som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Näsåker hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Näsåker.

Lägenhet i Näsåker - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Näsåker som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Näsåker.

Harrelinds Fastighetsbyrå AB
Pelle Molins v. 1
880 30 NÄSÅKER


Omsjö Camping
Omsjö
880 30 NÄSÅKER


Själanders Fastighetsförvaltning AB
Storg. 41
880 30 NÄSÅKER

Annons:


Lär dig mer om Näsåker - korta fakta

Näsåker är en tätort i Ådals-Lidens socken, Sollefteå kommun. Näsåker ligger efter Ångermanälven och nedanför samhället finns talrika fornlämningar och cirka 2 300 hällristningar i Nämforsen.

Yta: 97,87 hektar
Invånarantal: 513, år 2010

Pris på bostadsrätter i Näsåker

Eftersom priset på en bostadsrätt i Näsåker varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Näsåker för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Näsåker.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Näsåker som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.