Lägenheter och bostadsrätter i Mellansel

Hitta en lägenhet i Mellansel

Annons:
I Mellansel finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mellansel. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mellansel som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mellansel hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mellansel.

Lägenhet i Mellansel - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mellansel som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mellansel.

Ilmart Fastigheter AB
Utteråv. 27
895 95 MELLANSEL

Annons:


Lär dig mer om Mellansel - korta fakta

Mellansel är en tätort i Ångermanland. Mellansel ligger omkring tre mil nordväst om Örnsköldsvik och invid Anundsjösjön. Orten ligger vid Stambanan genom övre Norrland. Vid Mellansel finns även Mellansels flygplats.

Yta: 232,80 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mellansel

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mellansel varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mellansel för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mellansel.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mellansel som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.