Lägenheter och bostadsrätter i Matfors

Hitta en lägenhet i Matfors

Annons:
I Matfors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Matfors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Matfors som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Matfors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Matfors.

Lägenhet i Matfors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Matfors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Matfors.

AB Solut Förvaltning
Östansjö 134
864 92 MATFORS


M.A Trivselbostäder I Sundsvall AB
Kvällsjön 104
864 91 Matfors


Mittsverige Fastigheter I Västernorrland AB
Östansjö 134
864 92 MATFORS


Posada AB
Storjordenv. 48
864 31 Matfors


Ådalshem AB
Östansjö 134
864 92 MATFORS


Fastighets AB Ljusa Tider
Östansjö 134
864 92 MATFORS

Annons:


Lär dig mer om Matfors - korta fakta

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Pris på bostadsrätter i Matfors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Matfors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Matfors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Matfors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Matfors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.