Lägenheter och bostadsrätter i Ljungaverk

Hitta en lägenhet i Ljungaverk

Annons:
I Ljungaverk finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljungaverk. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljungaverk som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljungaverk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljungaverk.

Lägenhet i Ljungaverk - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljungaverk som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljungaverk.

Hjelm Invest HB
Ängsv. 23
840 10 Ljungaverk

Annons:


Lär dig mer om Ljungaverk - korta fakta

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ljungaverk

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljungaverk varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljungaverk för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljungaverk.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljungaverk som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.