Lägenheter och bostadsrätter i Liden

Hitta en lägenhet i Liden

Annons:
I Liden finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Liden. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Liden som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Liden hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Liden.

Lägenhet i Liden - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Liden som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Liden.

Bra Boende I Liden, AB
Husåsv. 21 A
860 41 LIDEN

Annons:


Lär dig mer om Liden - korta fakta

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Pris på bostadsrätter i Liden

Eftersom priset på en bostadsrätt i Liden varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Liden för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Liden.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Liden som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.