Lägenheter och bostadsrätter i Långsele

Hitta en lägenhet i Långsele

Annons:
I Långsele finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Långsele. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Långsele som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Långsele hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Långsele.

Lägenhet i Långsele - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Långsele som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Långsele.

M&Y Fastigheter AB
Hantverksg. 9
882 40 Långsele


Christina & Dave Persson Fastighetsförvaltning
Erstav. 9
882 30 LÅNGSELE

Annons:


Lär dig mer om Långsele - korta fakta

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Pris på bostadsrätter i Långsele

Eftersom priset på en bostadsrätt i Långsele varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Långsele för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Långsele.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Långsele som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.