Lägenheter och bostadsrätter i Kvissleby

Hitta en lägenhet i Kvissleby

Annons:
I Kvissleby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kvissleby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kvissleby som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kvissleby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kvissleby.

Lägenhet i Kvissleby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kvissleby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kvissleby.

Nolby Bygg AB
Lunav. 8
862 32 KVISSLEBY


Swea Kusten AB
Kaparv. 6 E
862 33 Kvissleby


Emf, AB
Videv. 5
862 33 Kvissleby

Annons:


Lär dig mer om Kvissleby - korta fakta

Kvissleby är en tätort i Sundsvalls kommun belägen vid E4 cirka 15 km söder om centrala Sundsvall. I tätorten ingår förutom orten Kvissleby även Nolby.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 2614, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kvissleby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kvissleby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kvissleby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kvissleby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kvissleby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.