Lägenheter och bostadsrätter i Husum

Hitta en lägenhet i Husum

Annons:
I Husum finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Husum. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Husum som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Husum hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Husum.

Lägenhet i Husum - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Husum som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Husum.

Nss Real Estate AB
Blåsåsen 5 A
896 31 HUSUM


Nss Real Estate Hörnett AB
Blåsåsen 5 A
896 31 HUSUM

Annons:


Lär dig mer om Husum - korta fakta

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Pris på bostadsrätter i Husum

Eftersom priset på en bostadsrätt i Husum varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Husum för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Husum.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Husum som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.