Parkaden Fastigheter I Härnösand AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Parkaden Fastigheter I Härnösand AB

Annons:
Parkaden Fastigheter I Härnösand AB är ett företag eller verksamhet i Härnösand som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Parkaden Fastigheter I Härnösand AB har några lediga lägenheter i Härnösand kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Parkaden Fastigheter I Härnösand AB i Härnösand rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västernorrland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Härnösand samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Härnösand så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Parkaden Fastigheter I Härnösand AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Parkaden Fastigheter I Härnösand AB

Parkaden Fastigheter I Härnösand AB
Domherrev. 20
871 65 HÄRNÖSAND
0611 - 272 00

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Parkaden Fastigheter I Härnösand AB

Om du vill besöka Parkaden Fastigheter I Härnösand AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Parkaden Fastigheter I Härnösand AB i Härnösand