Westerlind Fastigheter - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Westerlind Fastigheter

Annons:
Westerlind Fastigheter är ett företag eller verksamhet i Härnösand som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Westerlind Fastigheter har några lediga lägenheter i Härnösand kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Westerlind Fastigheter i Härnösand rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västernorrland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Härnösand samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Härnösand så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Westerlind Fastigheter som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Westerlind Fastigheter

Westerlind Fastigheter
N. Kyrkog. 9
871 31 Härnösand
0611 - 190 20

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Westerlind Fastigheter

Om du vill besöka Westerlind Fastigheter kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Westerlind Fastigheter i Härnösand