Lägenheter och bostadsrätter i Fränsta

Hitta en lägenhet i Fränsta

Annons:
I Fränsta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Fränsta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Fränsta som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fränsta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fränsta.

Lägenhet i Fränsta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Fränsta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Fränsta.

Aitola Holding AB
Stationsg. 6
840 12 Fränsta

Annons:


Lär dig mer om Fränsta - korta fakta

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Pris på bostadsrätter i Fränsta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Fränsta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Fränsta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Fränsta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Fränsta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.