Lägenheter och bostadsrätter i Edsele

Hitta en lägenhet i Edsele

Annons:
I Edsele finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Edsele. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Edsele som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Edsele hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Edsele.

Lägenhet i Edsele - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Edsele som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Edsele.

Edsele Fastigheter AB
Fack 146
880 41 EDSELE

Annons:


Lär dig mer om Edsele - korta fakta

Edsele är kyrkbyn i Edsele socken och en småort i Sollefteå kommun, beläget vid Faxälven. I byn finns Edsele kyrka, en mataffär och en obemannad bensinmack.

Yta: 49 hektar
Invånarantal: 137, år 2010

Pris på bostadsrätter i Edsele

Eftersom priset på en bostadsrätt i Edsele varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Edsele för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Edsele.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Edsele som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.