Lägenheter och bostadsrätter i Ånge

Hitta en lägenhet i Ånge

Annons:
I Ånge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ånge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ånge som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ånge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ånge.

Lägenhet i Ånge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ånge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ånge.

Motopé Fastighets AB
Köpmang. 14
841 34 ånge


Ånge Fastighets & Industri AB
Centraltorget 1
841 33 ÅNGE


Ånge Camping Förening
Albyv. 254
841 91 ÅNGE


HSB Södra Norrland
Fridhemsvägen 11
841 32 ånge

Annons:


Lär dig mer om Ånge - korta fakta

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ånge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ånge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ånge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ånge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ånge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.