Lägenheter och bostadsrätter i Alnö

Hitta en lägenhet i Alnö

Annons:
I Alnö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Alnö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Alnö som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Alnö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Alnö.

Lägenhet i Alnö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Alnö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Alnö.

Wedins Fönsterputs & Fastighetsservice AB
Läv. 4
865 92 Alnö


Moajoh Fastigheter I Sundsvall AB
Sågverksv. 124
865 91 ALNÖ


Bilpunkten I Sundsvall AB
Styrbordsv. 16
865 31 ALNÖ

Annons:


Lär dig mer om Alnö - korta fakta

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Pris på bostadsrätter i Alnö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Alnö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Alnö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Alnö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Alnö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.