Berglunds Fastigheter & Maskin AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Berglunds Fastigheter & Maskin AB

Annons:
Berglunds Fastigheter & Maskin AB är ett företag eller verksamhet i Vindeln som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Berglunds Fastigheter & Maskin AB har några lediga lägenheter i Vindeln kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Berglunds Fastigheter & Maskin AB i Vindeln rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västerbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Vindeln samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Vindeln så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Berglunds Fastigheter & Maskin AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Berglunds Fastigheter & Maskin AB

Berglunds Fastigheter & Maskin AB
Hjuken 12
922 91 VINDELN


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Berglunds Fastigheter & Maskin AB

Om du vill besöka Berglunds Fastigheter & Maskin AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Berglunds Fastigheter & Maskin AB i Vindeln