Vilhelmina Bostäder AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Vilhelmina Bostäder AB

Annons:
Vilhelmina Bostäder AB är ett företag eller verksamhet i Vilhelmina som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Vilhelmina Bostäder AB har några lediga lägenheter i Vilhelmina kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Vilhelmina Bostäder AB i Vilhelmina rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västerbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Vilhelmina samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Vilhelmina så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Vilhelmina Bostäder AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Vilhelmina Bostäder AB

Vilhelmina Bostäder AB
Volgsjöv. 48
912 32 Vilhelmina
0940 - 143 70

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Vilhelmina Bostäder AB

Om du vill besöka Vilhelmina Bostäder AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Vilhelmina Bostäder AB i Vilhelmina