Lägenheter och bostadsrätter i Vännäs

Hitta en lägenhet i Vännäs

Annons:
I Vännäs finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vännäs. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vännäs som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vännäs hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vännäs.

Lägenhet i Vännäs - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vännäs som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vännäs.

Palmsunda Fastighets AB
Vännäs
911 34 VÄNNÄS


Trinnan Fastigheter, AB
Vegag. 30
911 31 Vännäs

Annons:


Lär dig mer om Vännäs - korta fakta

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vännäs

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vännäs varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vännäs för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vännäs.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vännäs som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.