Lägenheter och bostadsrätter i Tavelsjö

Hitta en lägenhet i Tavelsjö

Annons:
I Tavelsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tavelsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tavelsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tavelsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tavelsjö.

Lägenhet i Tavelsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tavelsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tavelsjö.

Svärtan Fastighets AB
Svedjan 54
922 66 TAVELSJÖ

Annons:


Lär dig mer om Tavelsjö - korta fakta

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tavelsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tavelsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tavelsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tavelsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tavelsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.