Lägenheter och bostadsrätter i Röbäck

Hitta en lägenhet i Röbäck

Annons:
I Röbäck finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Röbäck. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Röbäck som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Röbäck hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Röbäck.

Lägenhet i Röbäck - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Röbäck som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Röbäck.

Bäckbacka Röbäck
Grundläggarv. 9
904 40 RÖBÄCK


Patrik Näslund Förvaltning AB
Skravelsjöv. 39
904 40 RÖBÄCK

Annons:


Lär dig mer om Röbäck - korta fakta

Röbäck är en tätort i Umeå kommun, belägen vid Umeälvens södra strand, och en av Umeås stadsdelar. Sydost om tätorten finns en bebyggelse, söder om Röbäcks kapell, som av SCB avgränsats till en småort namnsatt till Röbäck södra.

Yta: 118,78 hektar
Invånarantal: 2230, år 2010

Pris på bostadsrätter i Röbäck

Eftersom priset på en bostadsrätt i Röbäck varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Röbäck för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Röbäck.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Röbäck som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.