Lägenheter och bostadsrätter i Obbola

Hitta en lägenhet i Obbola

Annons:
I Obbola finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Obbola. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Obbola som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Obbola hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Obbola.

Lägenhet i Obbola - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Obbola som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Obbola.

Graufiko AB
Linjev. 60
913 42 Obbola


Md Obbola Fastigheter AB
Linjev. 60
913 42 Obbola

Annons:


Lär dig mer om Obbola - korta fakta

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Pris på bostadsrätter i Obbola

Eftersom priset på en bostadsrätt i Obbola varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Obbola för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Obbola.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Obbola som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.