Häggströms Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Häggströms Fastigheter AB

Annons:
Häggströms Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Lycksele som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Häggströms Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Lycksele kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Häggströms Fastigheter AB i Lycksele rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västerbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Lycksele samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Lycksele så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Häggströms Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Häggströms Fastigheter AB

Häggströms Fastigheter AB
Nybruksg. 3
921 32 LYCKSELE
070 - 523 42 72

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Häggströms Fastigheter AB

Om du vill besöka Häggströms Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Häggströms Fastigheter AB i Lycksele