Palmsunda Fastighets AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Palmsunda Fastighets AB

Annons:
Palmsunda Fastighets AB är ett företag eller verksamhet i Lycksele som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Palmsunda Fastighets AB har några lediga lägenheter i Lycksele kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Palmsunda Fastighets AB i Lycksele rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västerbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Lycksele samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Lycksele så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Palmsunda Fastighets AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Palmsunda Fastighets AB

Palmsunda Fastighets AB
Storg. 103
921 32 LYCKSELE
0950 - 69 97 10

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Palmsunda Fastighets AB

Om du vill besöka Palmsunda Fastighets AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Palmsunda Fastighets AB i Lycksele