Lägenheter och bostadsrätter i Lycksele

Hitta en lägenhet i Lycksele

Annons:
I Lycksele finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lycksele. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lycksele som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lycksele hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lycksele.

Lägenhet i Lycksele - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lycksele som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lycksele.

Lycksele Bostäder AB
Storg. 21
921 31 Lycksele


Franklin Fastigheter AB
Skolg. 10
921 31 Lycksele


Palmsunda Fastighets AB
Storg. 103
921 32 LYCKSELE


Häggströms Fastigheter AB
Nybruksg. 3
921 32 LYCKSELE


Femolen Bygg & Förvaltning AB
Murarv. 2
921 46 Lycksele


Cityfastigheter I Lycksele, AB
070 - 699 19 46Ft I Lycksele AB
Knaften 158
921 92 LYCKSELE


Ohlssons Fastigheter I Norr, AB
Storg. 28
921 31 Lycksele


AB Domptören
Storg. 36
921 31 Lycksele


Ohlssons Fastigheter
Storg. 28
921 31 Lycksele


Ohlssons Fastigheter I Syd AB
Storg. 28
921 31 Lycksele

Annons:


Lär dig mer om Lycksele - korta fakta

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lycksele

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lycksele varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lycksele för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lycksele.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lycksele som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.