Lägenheter och bostadsrätter i Hörnefors

Hitta en lägenhet i Hörnefors

Annons:
I Hörnefors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hörnefors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hörnefors som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hörnefors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hörnefors.

Lägenhet i Hörnefors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hörnefors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hörnefors.

Hörnefors Bostäder AB
Bruksg. 29
905 31 Hörnefors


Fameva i Umeå AB
Kalvarsskatan 7
905 71 Hörnefors


Västermalmbostäder I Hörnefors AB
Västermalmsg. 15
905 31 Hörnefors


Ett6ett AB
Ängersjö 161
905 71 Hörnefors


Cornercreek Home AB
Långedsv. 6
905 31 Hörnefors

Annons:


Lär dig mer om Hörnefors - korta fakta

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hörnefors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hörnefors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hörnefors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hörnefors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hörnefors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.