Lägenheter och bostadsrätter i Holmsund

Hitta en lägenhet i Holmsund

Annons:
I Holmsund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Holmsund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Holmsund som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Holmsund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Holmsund.

Lägenhet i Holmsund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Holmsund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Holmsund.

Bygg O Bo I Umeå AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUND


Holmsunds Rörservice AB
Järnvägsg. 12
913 35 HOLMSUND


Jsw I Umeå AB
Centralg. 55
913 31 HOLMSUND


Skärgårdsbostäder
Frejav. 12
913 32 Holmsund


Björkbladet Fastigheter AB
Åsen 30
913 33 HOLMSUND

Annons:


Lär dig mer om Holmsund - korta fakta

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Pris på bostadsrätter i Holmsund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Holmsund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Holmsund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Holmsund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Holmsund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.