Lägenheter och bostadsrätter i Dorotea

Hitta en lägenhet i Dorotea

Annons:
I Dorotea finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Dorotea. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Dorotea som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Dorotea hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Dorotea.

Lägenhet i Dorotea - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Dorotea som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Dorotea.

Doroteahus i Dorotea AB
Storg. 42
917 32 Dorotea

Annons:


Lär dig mer om Dorotea - korta fakta

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Pris på bostadsrätter i Dorotea

Eftersom priset på en bostadsrätt i Dorotea varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Dorotea för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Dorotea.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Dorotea som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.