Lägenheter och bostadsrätter i Blattnicksele

Hitta en lägenhet i Blattnicksele

Annons:
I Blattnicksele finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Blattnicksele. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Blattnicksele som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Blattnicksele hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Blattnicksele.

Lägenhet i Blattnicksele - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Blattnicksele som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Blattnicksele.

Anders Oskarssons Bygg AB
Ringv. 11
924 92 BLATTNICKSELE

Annons:


Lär dig mer om Blattnicksele - korta fakta

Blattnicksele (umesamiska Bláhnage eller Bláhnagesuvvane, sydsamiska Blaahnege) är en småort i Sorsele kommun, Västerbottens län. Orten ligger vid Blattnikselet i Vindelälven, väg E45 och Inlandsbanan.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 158, år 2010

Pris på bostadsrätter i Blattnicksele

Eftersom priset på en bostadsrätt i Blattnicksele varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Blattnicksele för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Blattnicksele.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Blattnicksele som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.