Lägenheter och bostadsrätter i Bastuträsk

Hitta en lägenhet i Bastuträsk

Annons:
I Bastuträsk finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bastuträsk. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bastuträsk som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bastuträsk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bastuträsk.

Lägenhet i Bastuträsk - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bastuträsk som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bastuträsk.

Bafutec AB Bostäder & Vandrarhemsboende
Köpmang. 9
930 61 BASTUTRÄSK

Annons:


Lär dig mer om Bastuträsk - korta fakta

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bastuträsk

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bastuträsk varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bastuträsk för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bastuträsk.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bastuträsk som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.