Lägenheter och bostadsrätter i Väse

Hitta en lägenhet i Väse

Annons:
I Väse finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Väse. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Väse som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Väse hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Väse.

Lägenhet i Väse - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Väse som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Väse.

T Kraft Fastighets AB
Helgetorp 432
660 57 VÄSE

Annons:


Lär dig mer om Väse - korta fakta

Väse är en tätort i Karlstads kommun belägen vid Värmlandsbanan och E18.

Yta: 69,06 hektar
Invånarantal: 494, år 2010

Pris på bostadsrätter i Väse

Eftersom priset på en bostadsrätt i Väse varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Väse för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Väse.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Väse som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.