Lägenheter och bostadsrätter i Torsby

Hitta en lägenhet i Torsby

Annons:
I Torsby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Torsby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Torsby som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Torsby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Torsby.

Lägenhet i Torsby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Torsby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Torsby.

Torsby-Mäklaren AB
Tingshusg. 5
685 30 TORSBY

Annons:


Lär dig mer om Torsby - korta fakta

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Pris på bostadsrätter i Torsby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Torsby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Torsby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Torsby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Torsby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.