Lägenheter och bostadsrätter i Sunne

Hitta en lägenhet i Sunne

Annons:
I Sunne finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sunne. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sunne som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sunne hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sunne.

Lägenhet i Sunne - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sunne som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sunne.

Sunne Bostads AB
Långg. 13
686 30 Sunne


Peab
Järnvägsg. 8
686 30 Sunne


Svensk Fastighetsförmedling
Centrumhuset 35
686 30 Sunne


Kråkslottet AB
Mellby 59
686 91 SUNNE


Brobyhus AB
Långg. 41
686 30 Sunne


Lindarnas Fastighets AB
Långg. 12
686 30 Sunne

Annons:


Lär dig mer om Sunne - korta fakta

Sunne är en tätort samt centralort i Sunne kommun i Värmland. Sunne ligger i Fryksdalen, mellan Övre Fryken och Mellan-Fryken. Genom Sunne går järnvägen Fryksdalsbanan och förbi tätorten går Europavägen E45. Sagolika Sunne används för att beskriva och återspegla ortens levande kulturliv och långa och levande berättartradition.

Yta: 457,42 hektar
Invånarantal: 4931, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sunne

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sunne varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sunne för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sunne.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sunne som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.