Lägenheter och bostadsrätter i Skoghall

Hitta en lägenhet i Skoghall

Annons:
I Skoghall finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skoghall. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skoghall som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skoghall hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skoghall.

Lägenhet i Skoghall - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skoghall som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skoghall.

Hammaröbostäder, AB
G. Hovlandav. 2
663 32 SKOGHALL


Bostadsrättsföreningen Cleve
Solg. 16
663 30 SKOGHALL


Mtm Fastigheter I Värmland AB
Axelssonsv. 11
663 33 Skoghall

Annons:


Lär dig mer om Skoghall - korta fakta

Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Yta: 1 051 hektar
Invånarantal: 13265, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skoghall

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skoghall varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skoghall för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skoghall.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skoghall som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.