Blötbergets Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Blötbergets Fastigheter AB

Annons:
Blötbergets Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Skattkärr som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Blötbergets Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Skattkärr kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Blötbergets Fastigheter AB i Skattkärr rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Värmland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Skattkärr samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Skattkärr så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Blötbergets Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Blötbergets Fastigheter AB

Blötbergets Fastigheter AB
Lomv. 49
656 71 Skattkärr
0240 - 374 79

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Blötbergets Fastigheter AB

Om du vill besöka Blötbergets Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Blötbergets Fastigheter AB i Skattkärr