Lägenheter och bostadsrätter i Säffle

Hitta en lägenhet i Säffle

Annons:
I Säffle finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Säffle. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Säffle som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Säffle hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Säffle.

Lägenhet i Säffle - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Säffle som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Säffle.

Byälven Bostäder AB
Sundsg. 18
661 40 Säffle


Säfflebostäder AB
Hamng. 4 B
661 30 SÄFFLE


Awilara Fastigheter AB
Ö. Storg. 10
661 42 Säffle


Bobra Säffle AB
070 - 699 20 75Dianas I Säffle HB
Tuvag. 3
661 42 Säffle

Annons:


Lär dig mer om Säffle - korta fakta

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånarantal: 8991, år 2010

Pris på bostadsrätter i Säffle

Eftersom priset på en bostadsrätt i Säffle varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Säffle för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Säffle.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Säffle som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.