Lägenheter och bostadsrätter i Grums

Hitta en lägenhet i Grums

Annons:
I Grums finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Grums. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Grums som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Grums hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Grums.

Lägenhet i Grums - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Grums som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Grums.

Bofab Värmland AB
Sveag. 67
664 33 Grums


Grums Hyresbostäder AB
Åsg. 3
664 30 GRUMS


HSB Bostadsrättsförening Vittensten i Grums
Ringv. 26
664 31 Grums


Fastighetsbolaget Leksakshuset I Grums AB
Sveag. 59
664 33 Grums

Annons:


Lär dig mer om Grums - korta fakta

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Pris på bostadsrätter i Grums

Eftersom priset på en bostadsrätt i Grums varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Grums för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Grums.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Grums som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.