Lägenheter och bostadsrätter i Forshaga

Hitta en lägenhet i Forshaga

Annons:
I Forshaga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Forshaga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Forshaga som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Forshaga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Forshaga.

Lägenhet i Forshaga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Forshaga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Forshaga.

Forshagabostäder AB
Esplanaden 3
667 30 FORSHAGA


Forshaga kommun
Storg. 52
667 30 FORSHAGA


Fastighetsbyrån
Järnvägsg. 30
667 30 FORSHAGA


Konsultbyrån Lewi Gisselfeldt
Industrileden 5 A
667 32 FORSHAGA


Bror Danielsson Holding AB
Ekliden 8
667 33 Forshaga

Annons:


Lär dig mer om Forshaga - korta fakta

Forshaga är en tätort och centralort i Forshaga kommun i centrala Värmland. Forhaga är belägen vid Klarälven, omkring 20 km norr om det delta i och runt Karlstad där älven rinner ut i Vänern. Forshaga är en bruksort, som till stor del växt upp runt pappersbruket.

Yta: 518,49 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Pris på bostadsrätter i Forshaga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Forshaga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Forshaga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Forshaga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Forshaga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.