Lägenheter och bostadsrätter i Ekshärad

Hitta en lägenhet i Ekshärad

Annons:
I Ekshärad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ekshärad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ekshärad som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ekshärad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ekshärad.

Lägenhet i Ekshärad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ekshärad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ekshärad.

Klarälvdalens Fastigheter i Ekshärad AB
Hästfallsv. 21
683 60 Ekshärad

Annons:


Lär dig mer om Ekshärad - korta fakta

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ekshärad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ekshärad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ekshärad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ekshärad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ekshärad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.