Lägenheter och bostadsrätter i Deje

Hitta en lägenhet i Deje

Annons:
I Deje finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Deje. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Deje som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Deje hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Deje.

Lägenhet i Deje - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Deje som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Deje.

FAX Bostäder KB
Solhemsv. 14
669 30 Deje


Fax Industri KB
Solhemsv. 14
669 30 Deje


Stig J Bostads AB
Älvdalsv. 73
669 31 DEJE


Fax Bostäder I Filipstad AB
Solhemsv. 14
669 30 Deje

Annons:


Lär dig mer om Deje - korta fakta

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Pris på bostadsrätter i Deje

Eftersom priset på en bostadsrätt i Deje varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Deje för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Deje.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Deje som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.