Lägenheter och bostadsrätter i Åmotfors

Hitta en lägenhet i Åmotfors

Annons:
I Åmotfors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åmotfors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åmotfors som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åmotfors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åmotfors.

Lägenhet i Åmotfors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åmotfors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åmotfors.

Thorsen Fastigheter I Åmotfors HB
Jössev. 8
670 40 ÅMOTFORS


Pijoso AB
Gryttved Solstrand
670 40 ÅMOTFORS


Norra Fjälls Fastigheter AB
SEGOLSTORPET NORRA FJÄLL
670 40 ÅMOTFORS

Annons:


Lär dig mer om Åmotfors - korta fakta

Åmotfors är en tätort i Eda kommun, Värmlands län, belägen 22 km nordväst om Arvika vid Riksväg 61. En mindre del av tätorten ligger i Arvika kommun.

Yta: 260,23 hektar
Invånarantal: 1410, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åmotfors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åmotfors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åmotfors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åmotfors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åmotfors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.