Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag

Annons:
Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är ett företag eller verksamhet i Uppsala som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag har några lediga lägenheter i Uppsala kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag i Uppsala rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Uppsala som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Uppsala samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Uppsala så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag

Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag
Valthornsv. 1 C
756 50 UPPSALA
018 - 40 00 20

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag

Om du vill besöka Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag i Uppsala


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.