Stockholms Nations Studentbostäder - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Stockholms Nations Studentbostäder

Annons:
Stockholms Nations Studentbostäder är ett företag eller verksamhet i Uppsala som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Stockholms Nations Studentbostäder har några lediga lägenheter i Uppsala kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Stockholms Nations Studentbostäder i Uppsala rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Uppsala som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Uppsala samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Uppsala så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Stockholms Nations Studentbostäder som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Stockholms Nations Studentbostäder

Stockholms Nations Studentbostäder
Studentv. 25
752 34 UPPSALA
018 - 51 85 10

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Stockholms Nations Studentbostäder

Om du vill besöka Stockholms Nations Studentbostäder kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Stockholms Nations Studentbostäder i Uppsala


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.