Lägenheter och bostadsrätter i Tierp

Hitta en lägenhet i Tierp

Annons:
I Tierp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tierp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tierp som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tierp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tierp.

Lägenhet i Tierp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tierp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tierp.

Fastighetsbyrån
Centralg. 18
815 38 TIERP


Tierpsbyggen AB
Centralg. 17
815 38 TIERP


Bröderna Haglunds Fastigheter I Tierp AB
Odenslätt 103
815 93 Tierp


AB Tierpsbyggen
Greveg. 40
815 40 Tierp

Annons:


Lär dig mer om Tierp - korta fakta

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tierp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tierp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tierp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tierp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tierp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.