Lägenheter och bostadsrätter i Skutskär

Hitta en lägenhet i Skutskär

Annons:
I Skutskär finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skutskär. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skutskär som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skutskär hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skutskär.

Lägenhet i Skutskär - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skutskär som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skutskär.

Älvkarlebyhus AB
Hårstag. 3
814 30 Skutskär

Annons:


Lär dig mer om Skutskär - korta fakta

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skutskär

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skutskär varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skutskär för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skutskär.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skutskär som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.