Lägenheter och bostadsrätter i Skokloster

Hitta en lägenhet i Skokloster

Annons:
I Skokloster finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skokloster. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skokloster som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skokloster hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skokloster.

Lägenhet i Skokloster - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skokloster som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skokloster.

M2 Gruppen
Abbotv. 4
746 95 Skokloster

Annons:


Lär dig mer om Skokloster - korta fakta

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånarantal: 1742, år 2000

Pris på bostadsrätter i Skokloster

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skokloster varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skokloster för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skokloster.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skokloster som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.