Lägenheter och bostadsrätter i Östhammar

Hitta en lägenhet i Östhammar

Annons:
I Östhammar finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Östhammar. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Östhammar som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Östhammar hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Östhammar.

Lägenhet i Östhammar - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Östhammar som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Östhammar.

Mongårdens Hyreslägenheter
Mon 119
742 93 ÖSTHAMMAR


First Class Apartments AB
Uckerö 31
742 94 östhammar

Annons:


Lär dig mer om Östhammar - korta fakta

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Pris på bostadsrätter i Östhammar

Eftersom priset på en bostadsrätt i Östhammar varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Östhammar för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Östhammar.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Östhammar som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.