Lägenheter och bostadsrätter i Östervåla

Hitta en lägenhet i Östervåla

Annons:
I Östervåla finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Östervåla. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Östervåla som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Östervåla hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Östervåla.

Lägenhet i Östervåla - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Östervåla som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Östervåla.

A & A Fastighetsförvaltning
Stämjärnsv. 12
740 46 ÖSTERVÅLA


Bjurvalla 2:2
Bjurvalla 224
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:


Lär dig mer om Östervåla - korta fakta

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Pris på bostadsrätter i Östervåla

Eftersom priset på en bostadsrätt i Östervåla varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Östervåla för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Östervåla.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Östervåla som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.