Lägenheter och bostadsrätter i Örsundsbro

Hitta en lägenhet i Örsundsbro

Annons:
I Örsundsbro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Örsundsbro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Örsundsbro som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Örsundsbro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Örsundsbro.

Lägenhet i Örsundsbro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Örsundsbro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Örsundsbro.

Adando Verksamhetsutvecklarna AB
Villav. 13
749 61 örsundsbro


Lindborgs Förvaltning I Mälardalen AB
Fröslunda Varsta 18
749 62 ÖRSUNDSBRO


Rex Montage AB
Brunnav. 4
749 63 örsundsbro


Casso AB
Giresta Bärsta 6
749 62 ÖRSUNDSBRO


Fastighetsbolaget Bol 3:14 AB
Säbyv. 1
749 61 örsundsbro


Bergheden Bro AB
Industriv. 20
749 60 ÖRSUNDSBRO

Annons:


Lär dig mer om Örsundsbro - korta fakta

Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Yta: 164,68 hektar
Invånarantal: 1813, år 2010

Pris på bostadsrätter i Örsundsbro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Örsundsbro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Örsundsbro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Örsundsbro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Örsundsbro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.