Enebytorp Bygg & Fastighet, AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Enebytorp Bygg & Fastighet, AB

Annons:
Enebytorp Bygg & Fastighet, AB är ett företag eller verksamhet i Knivsta som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Enebytorp Bygg & Fastighet, AB har några lediga lägenheter i Knivsta kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Enebytorp Bygg & Fastighet, AB i Knivsta rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Uppsala som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Knivsta samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Knivsta så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Enebytorp Bygg & Fastighet, AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Enebytorp Bygg & Fastighet, AB

Enebytorp Bygg & Fastighet, AB
Husby-långhundra Andersberg 415
741 95 Knivsta
070 - 774 74 48

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Enebytorp Bygg & Fastighet, AB

Om du vill besöka Enebytorp Bygg & Fastighet, AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Enebytorp Bygg & Fastighet, AB i Knivsta