Alsike Snickerifabrik AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Alsike Snickerifabrik AB

Annons:
Alsike Snickerifabrik AB är ett företag eller verksamhet i Knivsta som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Alsike Snickerifabrik AB har några lediga lägenheter i Knivsta kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Alsike Snickerifabrik AB i Knivsta rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Uppsala som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Knivsta samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Knivsta så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Alsike Snickerifabrik AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Alsike Snickerifabrik AB

Alsike Snickerifabrik AB
Björkkällev. 44
741 92 KNIVSTA
018 - 38 52 10

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Alsike Snickerifabrik AB

Om du vill besöka Alsike Snickerifabrik AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Alsike Snickerifabrik AB i Knivsta


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.