Lägenheter och bostadsrätter i Knivsta

Hitta en lägenhet i Knivsta

Annons:
I Knivsta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Knivsta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Knivsta som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Knivsta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Knivsta.

Lägenhet i Knivsta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Knivsta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Knivsta.

Alsike Fastighets AB
Centralv. 18
741 40 Knivsta


Alsike Snickerifabrik AB
Björkkällev. 44
741 92 KNIVSTA


Dickmark Fastighetsbyrå AB
Valloxv. 40 D
741 42 Knivsta


Knivstabostäder AB
Förrådsv. 23
741 30 KNIVSTA


Enebytorp Bygg & Fastighet, AB
Husby-långhundra Andersberg 415
741 95 Knivsta


Team Förvaltning I Knivsta AB
Kurvallen 43
741 92 KNIVSTA


Närko Fastigheter AB
Rubanksg. 5
741 71 Knivsta


Rydqvist Fastigheter AB
Marma 107
741 93 Knivsta

Annons:


Lär dig mer om Knivsta - korta fakta

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Pris på bostadsrätter i Knivsta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Knivsta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Knivsta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Knivsta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Knivsta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.